Neler yeni

PUBG PUBG Mobile Giriş Hataları ve Kesin Çözüm Yolları

📢 KralForum’a Hoş Geldiniz!

Sadece üyelere özel içeriklere erişmek ve topluluğumuzun bir parçası olmak için şimdi ücretsiz üye ol. 👉 Hemen aramıza katıl, sohbetlere dahil ol ve ayrıcalıkları keşfet!

Charizma

KFN Forum Sahibi
Burcum
♑ Oğlak
Konu Sahibi

PUBG Mobile Giriş Hataları ve Kesin Çözüm Yolları​

Milyonlarca oyuncunun her gün giriş yaptığı PUBG Mobile'da "sunucu yanıt vermiyor", "ağ hatası" veya "kimlik doğrulama başarısız oldu" gibi hatalarla karşılaşmak oyun keyfini en başından kaçırabilir. Bu tür giriş sorunları genellikle internet bağlantınızdan, oyun sunucularından veya cihazınızdaki geçici bir aksaklıktan kaynaklanır ve çoğu zaman basit adımlarla çözülebilir.

Bu rehber, en sık karşılaşılan PUBG Mobile giriş hatalarını ve bu sorunları gidermek için uygulayabileceğiniz etkili çözüm yöntemlerini adım adım açıklamaktadır.

En Sık Karşılaşılan Giriş Hataları​

• "Sunucu yanıt vermiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.": Bu hata genellikle oyunun sunucularının bakımda olduğu veya aşırı yoğun olduğu anlamına gelir. Nadiren de olsa sizin internet bağlantınızdan kaynaklanabilir.
  • "Ağ Hatası. Lütfen giriş yapın.": Sorun büyük ihtimalle sizin internet bağlantınızla ilgilidir. Wi-Fi veya mobil verinizde bir kopukluk olabilir.
  • "Kimlik doğrulama başarısız oldu.": Giriş yapmaya çalıştığınız sosyal medya hesabınızın (Facebook, Twitter, Google Play vb.) şifresi veya bilgileri yanlış girilmiş olabilir. Bazen ilgili sosyal medya platformundaki bir sorun da bu hataya neden olabilir.
  • "Hesap başka bir cihazda oturum açtı.": Hesabınız başka bir telefonda veya emülatörde açık kalmış olabilir. En kötü senaryoda ise hesabınızın başkasının eline geçtiğinin bir işareti olabilir.

Genel Çözüm Adımları​

Giriş hatası ne olursa olsun, çözüme ulaşmak için aşağıdaki adımları sırasıyla deneyebilirsiniz.

Adım 1: İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin​

Tüm giriş hatalarının en temel sebebi zayıf veya stabil olmayan internet bağlantısıdır.

• Wi-Fi ve Mobil Veri Arasında Geçiş Yapın: Eğer Wi-Fi kullanıyorsanız mobil veriye, mobil veri kullanıyorsanız Wi-Fi ağına geçerek tekrar giriş yapmayı deneyin.
  • Modemi Yeniden Başlatın: Wi-Fi bağlantınızda sorun olduğunu düşünüyorsanız modeminizi kapatıp 30 saniye bekledikten sonra tekrar açın.

Adım 2: Oyun Sunucularının Durumunu Kontrol Edin​

Bazen sorun sizde değil, doğrudan PUBG Mobile sunucularındadır.

• PUBG Mobile'ın resmi Twitter veya diğer sosyal medya hesaplarını kontrol edin. Planlı bir bakım çalışması veya genel bir sunucu sorunu varsa burada duyurulur.

Adım 3: Oyunu ve Cihazı Yeniden Başlatın​

En basit ama en etkili yöntemlerden biridir.

• Önce oyunu arka plandan tamamen kapatın ve tekrar açın.
  • Sorun devam ederse, telefonunuzu kapatıp açarak yeniden başlatın. Bu işlem, cihazdaki birçok geçici yazılım sorununu çözer.

Adım 4: Oyunun Önbelleğini Temizleyin (Android)​

Biriken gereksiz veriler oyunda hatalara yol açabilir.

1. Telefonunuzun Ayarlar > Uygulamalar menüsüne gidin.
  2. Listeden PUBG Mobile'ı bulun.
  3. "Depolama" seçeneğine dokunun.
  4. "Önbelleği Temizle" butonuna basın. (Dikkat: "Verileri Temizle" butonuna basmayın, bu işlem tüm oyun verilerinizi silebilir.)

Adım 5: Oyun İçi "Onarım" Özelliğini Kullanın​

PUBG Mobile, başlangıç ekranında olası hataları gidermek için bir onarım aracı sunar.

1. Oyunun giriş ekranında, sağ taraftaki menüde bulunan "Onar" butonuna dokunun.
  2. "Rutin Onarım" seçeneğini işaretleyip "Tamam" butonuna basın.
  3. Oyun yeniden başlayacak ve bazı küçük dosyaları tekrar indirecektir. Bu işlem genellikle bozuk oyun dosyalarını düzeltir.
Eğer bu adımların hiçbiri sorununuzu çözmezse, son çare olarak oyunu tamamen silip uygulama mağazasından yeniden yüklemeyi düşünebilirsiniz.

Bu Konuyu Okuyanlar (Toplam Okuyanlar 0)
No registered users viewing this thread.

KFN Haberleri