Önemli Duyuru: Mafia City'nin Android için Amazon AppStore Desteği Sona Eriyor!
Mafia City'nin geliştiricileri, oyunun Android cihazlar için Amazon AppStore üzerinden sunulan hizmetlerinin yakın bir tarihte sonlandırılacağını duyurdu. Bu karar, oyunu Amazon AppStore aracılığıyla indiren ve oynayan binlerce oyuncuyu doğrudan etkiliyor. Hesabınızı ve oyun ilerlemenizi kaybetmemek için atmanız gereken adımları bu yazıda detaylı olarak anlatıyoruz.Bu Karar Oyuncular İçin Ne Anlama Geliyor?
Belirtilen tarihten itibaren, Mafia City'nin Amazon AppStore sürümünü kullanan oyuncular aşağıdaki durumlarla karşılaşacaklardır:- Güncelleme Alınamayacak: Oyun için yayınlanan yeni içeriklere, etkinliklere ve hata düzeltmelerine erişim sağlanamayacak.
- Oyun İçi Satın Alım Yapılamayacak: Mağaza üzerinden altın, paket veya diğer öğeleri satın almak mümkün olmayacak.
- Teknik Destek Sona Erecek: Amazon sürümüyle ilgili yaşanabilecek herhangi bir teknik sorunda resmi destek sunulmayacak.
Hesabınızı Kurtarmak İçin Ne Yapmalısınız?
Panik yapmaya gerek yok! Geliştirici ekip, oyuncuların ilerlemelerini kaybetmemesi için bir hesap transferi çözümü sunuyor. Oyun verilerinizi Google Play veya Apple App Store üzerinden indirilen sürüme aktarmak için aşağıdaki adımları izlemeniz şarttır:Adım 1: Mevcut Hesabınızı Bağlayın
- Oyunu şu anda oynadığınız ve Amazon AppStore'dan indirdiğiniz cihazda Mafia City'i açın.
- Oyun içinde Avatar (Profil Resmi) simgenize tıklayın.
- Açılan menüden "Ayarlar" (dişli simgesi) seçeneğine dokunun.
- "Hesap" sekmesine gidin.
- Burada "Hesabı Bağla" (Link Account) seçeneğini göreceksiniz. Hesabınızı Facebook veya Google (Gmail) hesabınıza bağlayın. Bu, verilerinizin buluta yedeklenmesini sağlar. Daha önce bağladıysanız bu adımı atlayabilirsiniz.
- Mevcut Mafia City (Amazon versiyonu) uygulamasını cihazınızdan silin.
- Cihazınızın işletim sistemine göre Google Play Store'a gidin.
- Arama çubuğuna "Mafia City" yazarak oyunu bulun ve yeniden yükleyin.
- Google Play Store'dan yeni indirdiğiniz Mafia City oyununu açın.
- Oyunun başlangıç eğitim (tutorial) kısmını tamamlayın.
- Eğitim bittikten sonra tekrar Avatar > Ayarlar > Hesap menüsüne gidin.
- Bu sefer "Hesap Değiştir" (Switch Account) seçeneğini kullanın.
- Adımda hesabınızı bağladığınız Facebook veya Google seçeneğini seçerek giriş yapın.
Önemli Tarihler ve Son Uyarılar
- Hizmetin Sona Erme Tarihi: Henüz net bir tarih açıklanmamış olsa da, bu tür geçişler genellikle duyurudan sonraki birkaç hafta içinde tamamlanır. İşlemlerinizi gecikmeden yapmanız tavsiye edilir.
- Amazon Coins: Eğer hesabınızda harcanmamış Amazon Coins bakiyeniz varsa, bu bakiyeyi hizmet sonlanmadan önce Mafia City'de veya diğer Amazon AppStore uygulamalarında kullanmayı unutmayın.