Yeni Üyelerin Konu Açma Şartları;
Online olarak Kredi Kartı ile satın almak haricinde Banka Havale/Eft/Fast yöntemi ile satın almak istiyorsanız Charizma PM (Özel Mesaj) gönderebilirsiniz.
Kategori Konu Açma Limitleri;
Diğer Kurallar;
KralForum.Net Yönetimi.
- Ticari konu açmak isteyen Kullanıcı en az 1 aylık üye olmalı
- Ticari konu açmak isteyen Kullanıcı minimum 5 ticaret ( itrader ) puanına sahip olmalı
- Yukarıdaki işlemleri beklemeden doğrudan ticaret yapmak isteyen yeni kullanıcıların güven vermeleri açısından 1 Yıllık Platin Üyelik ya da Kurumsal veya Kurumsal Plus üyelik satın almaları gerekmektedir.
Online olarak Kredi Kartı ile satın almak haricinde Banka Havale/Eft/Fast yöntemi ile satın almak istiyorsanız Charizma PM (Özel Mesaj) gönderebilirsiniz.
Kategori Konu Açma Limitleri;
- Üyelik türü fark etmeksizin aktif en fazla 2 adet normal konu açılabilir.
- Konu açma limitlerine ek olarak her bir Kategori Reklamı, Öne Çıkan Reklam veya Banner Reklamı için ekstra birer konu açılabilir.
- Reklam sayısı kadar ekstra açılan konular reklam süresi boyunca aktif kalabilir.
- Reklam için açılan ekstra konuların reklam süresi bittiğinde Report edilerek moderatörlere bildirilip kapattırılması gerekmektedir.
Diğer Kurallar;
- Son kullanıcıyı aldatmaya yönelik bir işlem olan DA/PA değerlerini manipüle ederek sahte ve organik olmayan bir şekilde yapılan arttırma hizmetleri yasaktır.
- İş arayışı için İş Arayanlar alt kategorisine konu açınız.
- İş vermek için İş Verenler alt kategorisine konu açınız.
- Taban fiyatı olan ürünlerin üretiminde kullanılan bot ve program satışı yasaktır.
- Taban fiyatı olmayan ürünler ve hizmetler için eğitim satışları serbesttir.
- Kazanç garantisi sunan eğitim ve eğitim dışı her şey yasaktır.
- Forumda satışı yasak olan ürün ve hizmetlerin eğitimi yasaktır.
- Forumda her türlü sertifikalı eğitim, ürün ve hizmet satışları yasaktır.
- +18 (xyz) – illegal bet kısaca T.C. Kanun ve Mevzuatlarına aykırı siteler ile KRALFORUM.Net içerisinde çalışma yapmak ve yaptırmak kesinlikle yasaktır.
KralForum.Net Yönetimi.