Neler yeni

PUBG PUBG Mobile Haksız Ban Kaldırma Rehberi: İtiraz Süreci ve Adımlar

📢 KralForum’a Hoş Geldiniz!

Sadece üyelere özel içeriklere erişmek ve topluluğumuzun bir parçası olmak için şimdi ücretsiz üye ol. 👉 Hemen aramıza katıl, sohbetlere dahil ol ve ayrıcalıkları keşfet!

Charizma

KFN Forum Sahibi
Burcum
♑ Oğlak
Konu Sahibi

PUBG Mobile Haksız Ban İtirazı: İnceleme Nasıl Talep Edilir?​

Oyunun en heyecanlı anında "Hesabınızın oyuna girişi yasaklanmıştır" uyarısıyla karşılaşmak, özellikle de hiçbir kuralı ihlal etmediğinizi düşünüyorsanız, son derece sinir bozucu bir durumdur. PUBG Mobile'ın hileye karşı aldığı katı önlemler milyonlarca oyuncuyu korusa da, otomatik sistemler bazen hata yapabilir ve masum oyuncular da bu durumdan mağdur olabilir.

Eğer haksız yere ban yediğinize inanıyorsanız, pes etmeyin. Hesabınızın yeniden incelenmesi için resmi yollardan itiraz etme hakkınız var. Bu rehber, haksız bir ban kararına nasıl itiraz edebileceğinizi adım adım açıklayacaktır.

Ban Nedenleri ve Hatalı Kararlar​

Öncelikle, hesabınızın neden yasaklanmış olabileceğini anlamak önemlidir. PUBG Mobile'ın başlıca ban sebepleri şunlardır:

• Üçüncü parti hile yazılımları (aimbot, wallhack vb.) kullanmak.
  • Hile kullanan bir oyuncuyla bilerek takım olup avantaj sağlamak.
  • Oyun içi hatalardan (bug/glitch) kasıtlı olarak faydalanmak.
  • Saldırgan, ırkçı veya rahatsız edici dil kullanmak.
Ancak bazen, sistem normal bir oyuncu davranışını şüpheli olarak algılayabilir veya toplu raporlamalar sonucunda otomatik bir yasaklama uygulayabilir. İşte bu noktada itiraz süreci devreye girer.

Haksız Ban İçin İtiraz Etme Adımları​

Kararın yeniden incelenmesini talep etmenin en doğru yolu, oyunun kendi destek kanallarını kullanmaktır.

1. Oyun İçi İtiraz Ekranını Kullanın:

• Oyunu açtığınızda karşınıza çıkan ban bilgilendirme ekranında genellikle "Dosya İncelemesi" (File a Claim) veya "İtiraz Et" (Appeal) gibi bir seçenek bulunur.
  • Bu seçeneğe tıklayarak itiraz formunu açın.
  • Sizden istenen bilgileri doldurun. Bu bölümde, neden haksız yere ban yediğinizi düşündüğünüzü sakin ve net bir dille açıklayın. Duygusal veya suçlayıcı bir dil kullanmaktan kaçının.
2. Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geçin:

• Eğer oyun içi seçenek çalışmazsa veya daha detaylı bir açıklama yapmak isterseniz, PUBG Mobile'ın resmi müşteri hizmetleri e-posta adresi olan PUBGMOBILE_CS@tencentgames.com adresine bir e-posta gönderebilirsiniz.
  • E-postanızda şu bilgilere mutlaka yer verin:
    • Karakter ID'niz: (Profilinizdeki rakamlar)
    • Oyuncu Adınız (Nickname):
    • Ban Yediğiniz Tarih ve Saat: (Tahmini olarak)
    • Sorunun Detaylı Açıklaması: Durumu net bir şekilde anlatın. Örneğin: "Herhangi bir hile programı kullanmadım, takım arkadaşım da kullanmıyordu. Normal bir maç sırasında aniden oyundan atıldım ve ban yedim." gibi.

İtiraz Sürecinde Dikkat Edilmesi Gerekenler​

• Sabırlı Olun: İnceleme süreci yoğunluğa bağlı olarak birkaç gün, hatta bazen daha uzun sürebilir. Sürekli olarak yeni itiraz talepleri oluşturmak süreci hızlandırmaz.
  • Dürüst Olun: Eğer bir hata yaptığınızı düşünüyorsanız (örneğin, bilmeden hileli bir takım arkadaşıyla oynadıysanız), bunu itirazınızda belirtmek lehinize olabilir.
  • Üçüncü Şahıslara Asla İnanmayın: İnternette veya sosyal medyada "UC karşılığı ban kaldırıyorum" diyen kişilere ve sitelere kesinlikle itibar etmeyin. Bunlar dolandırıcıdır ve hem paranızı hem de hesap bilgilerinizi çalmayı amaçlarlar. Ban kaldırma işlemini sadece ve sadece resmi Tencent/PUBG Mobile yetkilileri yapabilir.
Unutmayın ki itirazınızın kabul edileceğinin bir garantisi yoktur. Ancak haksız bir durumla karşılaştıysanız, hakkınızı aramanın en doğru yolu yukarıda belirtilen resmi adımları takip etmektir.

Bu Konuyu Okuyanlar (Toplam Okuyanlar 0)
No registered users viewing this thread.

KFN Haberleri