Neler yeni

SABİT Mafia City Hesap Aktarma Rehberi

📢 KralForum’a Hoş Geldiniz!

Sadece üyelere özel içeriklere erişmek ve topluluğumuzun bir parçası olmak için şimdi ücretsiz üye ol. 👉 Hemen aramıza katıl, sohbetlere dahil ol ve ayrıcalıkları keşfet!

Sabit

Charizma

KFN Forum Sahibi
Burcum
♑ Oğlak
Konu Sahibi

Hesabınızı Yeni Bir Cihaza Nasıl Aktarırsınız: Adım Adım Kılavuz​

Yeni bir telefon veya tablete mi geçtiniz? Mafia City'deki onca emeğinizin ve ilerlemenizin kaybolacağından mı endişeleniyorsunuz? Merak etmeyin! Bu kılavuz, oyun hesabınızı eski cihazınızdan yenisine güvenli ve kolay bir şekilde nasıl aktaracağınızı adım adım anlatacaktır.

1. Adım: Eski Cihazınızda Hesabınızı Güvence Altına Alın

Veri aktarımının en önemli adımı, oyun hesabınızın bir sosyal medya veya platform hesabına bağlı olduğundan emin olmaktır. Bu, ilerlemenizin oyun sunucularında güvenli bir şekilde saklanmasını sağlar.

1. Oyunu Açın: Eski cihazınızda Mafia City'yi başlatın.
  2. Lider Profili'ne Girin: Ekranın sol üst köşesindeki Lider avatarınıza dokunun.
  3. Ayarlar'ı Seçin: Açılan profil menüsünde "Ayarlar" (dişli simgesi) seçeneğine dokunun.
  4. Hesap Menüsünü Bulun: Ayarlar menüsünde "Hesap" sekmesine gidin.
  5. Hesabınızı Bağlayın: Burada Facebook, Google Play (Android için) veya Game Center (iOS için) gibi seçenekler göreceksiniz. Henüz bağlamadıysanız, bu seçeneklerden birini kullanarak hesabınızı bağlayın. "Bağlandı" veya benzeri bir onay yazısı gördüğünüzde işleminiz tamamlanmış demektir.
Önemli Not: Hesabınızı hangi platforma bağladığınızı unutmayın. Yeni cihazınızda aynı hesabı kullanmanız gerekecektir.

2. Adım: Yeni Cihazınızda Hesabınızı Geri Yükleyin

Artık hesabınız güvende olduğuna göre, yeni cihazınıza geçiş yapabiliriz.

1. Oyunu Yükleyin: Yeni telefonunuza veya tabletinize ilgili uygulama mağazasından (Google Play Store veya Apple App Store) Mafia City'yi indirin ve kurun.
  2. Eğitimi Tamamlayın: Oyunu ilk açtığınızda kısa bir başlangıç eğitimi (tutorial) oynamanız istenebilir. Hesabınızı geri yükleme seçeneği görünene kadar bu eğitimi tamamlayın.
  3. Hesap Ayarlarına Gidin: Eğitim bittikten sonra, yine Lider avatarınıza, ardından "Ayarlar" ve "Hesap" menüsüne gidin.
  4. Hesap Değiştir'i Seçin: Hesap menüsünde "Hesap Değiştir" veya benzeri bir seçenek göreceksiniz. Bu seçeneğe dokunun.
  5. Giriş Yapın: Karşınıza çıkan ekranda, eski cihazınızda hesabınızı bağladığınız platformu seçin (Facebook, Google Play, vb.).
  6. Giriş Bilgilerinizi Girin: Seçtiğiniz platformun kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yapın.
  7. Onaylayın: Oyun, sunucuda kayıtlı olan yüksek seviyeli hesabınızı bulacak ve "Bu hesaba geçmek istiyor musunuz?" diye soracaktır. Lider adınızı ve seviyenizi kontrol ederek doğru hesap olduğundan emin olun ve onaylayın.
Tebrikler! Hesabınız başarıyla yeni cihazınıza aktarıldı. Artık yeraltı dünyasındaki imparatorluğunuzu yönetmeye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Sorun Giderme

• Farklı İşletim Sistemleri: Hesabınızı Facebook'a bağladıysanız, genellikle Android'den iOS'a (veya tam tersi) sorunsuzca geçiş yapabilirsiniz. Ancak platforma özel bağlama (Google Play/Game Center) sistemler arası geçişe izin vermeyebilir.
  • Hesap Bulunamadı: Yeni cihazınızda doğru Facebook veya Google hesabıyla oturum açtığınızdan emin olun. Cihazınızın genel ayarlarından hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.
  • Hala Sorun Yaşıyorsanız: Yukarıdaki adımlara rağmen sorun devam ederse, oyun içi "Müşteri Hizmetleri" ile iletişime geçmekten çekinmeyin. Lider ID'niz ve sorunun detayları gibi bilgileri hazır bulundurun.

Bu Konuyu Okuyanlar (Toplam Okuyanlar 0)
No registered users viewing this thread.