Keşfet Yeni Online Tepkiler
Neler yeni
Kralforum.net

LoL Harcanan Para Miktarını Öğrenme Rehberi

📢 KralForum’a Hoş Geldiniz!

Sadece üyelere özel içeriklere erişmek ve topluluğumuzun bir parçası olmak için şimdi ücretsiz üye ol. 👉 Hemen aramıza katıl, sohbetlere dahil ol ve ayrıcalıkları keşfet!

Burcum
♑ Oğlak
Konu Sahibi

LoL Harcanan Para Miktarını Öğrenme Rehberi​

League of Legends, oynaması ücretsiz bir oyun olsa da, sunduğu kostümler, ifadeler ve diğer kozmetik içeriklerle oyuncuları Riot Points (RP) harcamaya teşvik eder. Yıllar boyunca Vadi'ye ne kadar yatırım yaptığını merak eden oyuncular için Riot Games, bu merakı giderecek basit ve resmi bir yol sunuyor. İşte hesabınıza ne kadar para harcadığınızı adım adım öğrenme rehberi.

Harcanan Parayı Öğrenmenin Tek Resmi Yolu​

Riot Games, oyuncuların hesaplarına yaptıkları harcamaları şeffaf bir şekilde görebilmeleri için kendi destek sitesi üzerinden bir araç sunmaktadır. Üçüncü parti sitelere veya programlara güvenmek yerine, en doğru ve güvenli bilgi için bu yöntemi kullanmalısınız.

İzlenmesi Gereken Adımlar:

1. Riot Games Destek Sayfasına Gidin: İnternet tarayıcınızdan League of Legends'ın resmi Destek (Support) web sitesine gidin.
  2. Giriş Yapın: Harcama miktarını öğrenmek istediğiniz League of Legends hesabınızla siteye giriş yapın.
  3. "Ne Kadar Harcadım?" Butonunu Bulun: Destek sayfasında genellikle "League of Legends Temel Bilgiler ve SSS" gibi bir kategorinin altında "Ne Kadar Harcadım?" başlıklı bir bölüm bulunur.
  4. Butona Tıklayın: Bu bölümde yer alan kırmızı renkli "Ne Kadar Harcadım?" butonuna tıklayın.
  5. Sonucu Görün: Butona tıkladıktan saniyeler sonra, sistem o ana kadar o hesap için o bölgede harcadığınız toplam para miktarını yerel para biriminiz (Türk Lirası) cinsinden ekranda gösterecektir.

Bu Rakam Neyi İfade Ediyor?​

• Bu tutar, hesabınız için sadece RP satın alımlarına harcadığınız toplam para miktarını gösterir.
  • Riot Games'in mağazasından satın alınan fiziksel ürünler (kıyafet, figür vb.) bu hesaba dahil değildir.
  • Gösterilen miktar, giriş yaptığınız hesabın bulunduğu sunucuya (örneğin, Türkiye sunucusu) özeldir. Farklı sunuculardaki hesaplarınız için ayrı ayrı kontrol yapmanız gerekir.

Neden Kontrol Etmelisiniz?​

Çoğu oyuncu bu özelliği tamamen meraktan kullanır. Yıllar içinde favori şampiyonlarına aldıkları kostümlerin veya katıldıkları etkinliklerin toplam maliyetini görmek, oyunla olan bağlarının bir yansıması olabilir. Bazı oyuncular ise bütçelerini takip etmek için bu aracı kullanabilir.

Küçük Bir Uyarı: Karşınıza çıkacak rakam bazen beklediğinizden çok daha yüksek olabilir! Ancak unutmayın, bu rakam aynı zamanda oyunda geçirdiğiniz keyifli saatlerin ve biriktirdiğiniz anıların da bir parçasıdır.