Duyuru

Collapse

KRALFORUM

Değerli Kullanıcılarımız, Oper/Admin , Kanal Sahibi ve Gold (Özel) Kullanıcı Avantajlarından Yararlanmak Istiyorsanız Www.Kalbim.Net Sunucusuna Giriş Yaparak #Sales Kanalındaki Yetkililer ile Irtibata Geçebilirsiniz. - Kalbim.NET
Devamını Gör
Daha Azını Gör

Sultan Tatlısı

Collapse
X
  • Filtreleme
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

  • Sultan Tatlısı

    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  sr.jpg
Görüntüleme: 1
Büyüklüğü:  81.4 KB
    • 1 su bardağı
      toz şeker
    • 1,5 su bardağı
      un
    • 3 yemek kaşığı
      kakao
    • 1 litre
      süt
    • 1 yemek kaşığı
      tereyağ
    • 1 paket
      vanilin
    • 1,5 su bardağı
      hindistan cevizi
    • 2 paket
      krem şanti
      (toz halinde satılan şantiye 1 çay bardağı süt)
    Sultan Sarması Nasıl Yapılır?

    1. Bir tencerede un, toz şeker ve kakaoyu karıştırıp, üzerine yavaşça süt ilave edip sürekli karıştırarak orta ateşte pişirin.
    2. Koyulaşmaya ve baloncuk çıkarmaya başlayan muhallebinin içerisine tereyağı ekleyin ve tekrar karıştırın.
    3. Koyulaşan ve pişen muhallebiyi ocaktan alamadan önce vanilini ekleyip karıştırın ve ocaktan alın.
    4. Fırın tepsisine Hindistan cevizini yayın.
    5. Muhallebiyi, Hindistan cevizinin üzerine dikkatlice yayın.
    6. 1 gün boyunca buzdolabında bekletin.
    7. 1 gün bekleyen muhallebiyi 8 eşit dikdörtgen olacak şekilde kesin ve krem şantiyi tüm yüzeye yayın.
    8. Bir spatula yardımıyla dikdörtgen parçaları yavaşça rulo haline getirin.
    9. Üzerine, arzuya göre antep fıstığı serpiştirerek servis edin.
Hazırlanıyor...
X